Emcoos Automobielbedrijven - Rotterdam

 Veilingweg 38
 3034KB Rotterdam
 Tel : 010 4668190
 Fax : 010 4660379
 Email : info@emcoos.nl

Diagnose bij electrische storingen

Elektrische storing aan uw auto. En nu?

Auto’s zitten tegenwoordig vol elektrische onderdelen. De auto regelt daarmee heel veel zelf, maar in het elektrisch circuit kunnen ook storingen optreden. Die zijn allemaal op te lossen, maar het probleem zit hem vaak in het stellen van de juiste diagnose.
En daar heeft Emcoos in de loop der jaren veel ervaring opgedaan.

Heeft uw auto een elektrische storing en wilt u die zo snel mogelijk verholpen hebben?
Kom langs of neem contact op voor een afspraak

Als we de diagnose voor elektrische storingen aan auto’s stellen gaan we eerst meten, want door te meten en testen kunnen we vaak al snel bepaalde problemen uitsluiten. Door onze jarenlange ervaring als autodiagnosespecialist hebben wij methodes ontwikkeld waarmee we snel (doorgaans binnen enkele uren) een storing voor u kunnen lokaliseren. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde meetapparatuur.

Zodra de oorzaak van de elektrische storing is vastgesteld, lossen we het probleem natuurlijk ook voor u op.

U kunt bij ons zonder afspraak (klaar terwijl u wacht) terecht voor het uitlezen van storingen. Aangezien sommige storingen niet 1-2-3 gevonden worden is het echter wel raadzaam eerst een afspraak te maken.
Na het vaststellen van de oorzaak, kunnen wij direct een reparatie advies uitbrengen. Als uw auto een elektrische storing heeft maken we graag tijd voor u. We lossen de elektrische storing zo snel mogelijk voor u op.

Neem contact op voor een afspraak, dan stellen we snel de juiste diagnose.

 

Diagnose

Emccos voor uw auto voor:

Heeft u een voertuig met een storing die onoplosbaar lijkt omdat verschillende pogingen om deze te verhelpen gestrand zijn, neem dan contact met ons op.

Na een door ons gestelde diagnose ontvangt u een reparatieadvies waarmee u gegarandeerd de storing verhelpt. Wij leveren deze dienst aan garagebedrijven, schadeherstellers, verzekeraars en particulieren.